Tromboza

Pane Doktore,před nedávnem jsem změnila zaměstnání a nyní denně cca 4-6hodin řídím auto a již zhruba měsíc mě bolí u pravé nohy podkolenní jamka.Cítím v ní tlak jakoby se mi tam napínala žíla a divně to bolí.Vždy si zkusím zastavit a projít se,abych nohu procvičila,ale nepomáhá to a noha pak bolí i v noci. Jsem trombofilik s Leidenskou mutací a zatím užívám jen injekce Clexane,nic víc,proto budu vděčná za váš názor.Děkuji,Míša

Odpověď odborníka:

Měla byste podstoupit ultrazvuk žil, který by potvrdil nebo vyloučil zda jde o trombózu. Měsíc je ovšem na trombózu dost dlouhá doba, a tak je možné, že je to něco jiného. Srdečně zdravím

MUDr. Vladimír Vinduška CSc.
MUDr. Vladimír Vinduška CSc.

Specializace: Kardiochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: