Tromboza a antikoncepce

Dobrý den, před 14 dny jsem prodělala odstranění Barthiliho cysty a po propuštění domů mě začala pobolívat noha na straně po odstranění cysty. Šla jsem k obvodní doktorce která mě poslala na ultrazvuk kde se tromby nepotvrdily. Poté bolesti ustoupily a po několika mála dnech mě začalo bolet pod kolenem, nemohla jsem na nohu ani došlápnout. Šla jsem opět k obvodní doktorce a doktorka bolest odbyla tím že je bolest způsobená zádama že to nic není. Po pár dnech jsem bolest nevydržela a šla jsem na pohotovost do nemocnice kde mi udělaly znovu ultrazvuk a zjistilo se ucpání žil trombama pod kolenem. Dostala jsem injekce na 10 dní, antibiotika na zánět a mast na natírání. Chtěla jsem se zeptat momentálně mám menzes,normálně jsem užívala antikoncepci, ale teď mám strach jestli ji mám zase znovu nasadit nebo už ji na ty tromby nebrat. A jestli můžou nastat později problémy při otěhotnění a případným těhotenství. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud byla prokázána trombóza je antikoncepce pro vás krajně nevhodná,na otěhotnění vliv nemá. Příjemná den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x