Tromboza,embolie,mrtvice

Dobrý den, zajímalo by mě jak hodně jsem při hodnotě destiček 702 ohrožená trombozou,embolíí či mrtvicí.Je to vysoká hodnota život ohrožující? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, život ohrožující stav to není. Je potřeba kontrola za měsíc, při přetrvávání zvýšených hodnot bude nutné další došetření. Někdy počet destiček spontánně poklesne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: