Tromboza po operaci hemeroidu

Dobrý, den jsem po operaci hemeroidu 1.stupne , klasicky. Nic me neboli ,nekrvaci ,chodit a sedět mužů, ale co me znepokojuje je ze při tlačení na stolici se mi na levé casti( ,kde jsem mela po operaci otok a hematom) jakoby vybouli boulicka ,neboli ,je měkka a vrátí se opět zpět. Muže to byt srazenina a co me ceka na kontrole. Jak se to bude řešit. Hodne se bojim ,uzila jsem si uz dost. Dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Katko, možné jsou různé příčiny, velmi pravděpodobné, pokud je útvar měkký a poddajný, znovu hematom, pokud by dělalo obtíže a nevstřebává se, tak zřejmě bude nutné chirurgické ošetření. Neobávejte se však, chirurg lokálně dané místo ošetří, někdy se vstřebá samo. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: