Tromboza v třísle

Dobry den vcera vecer jsem byla u lekare na pohotovosti delal mi vysetreni na trombozu protoze me boli v trisle a v noze, byla jsem na ultrazvuku cev tam mi zjistil v proxim v useku fem. zily tesne pod vyustenim VSM hypoechogenni defekt 20mm,zuzujici lumen o 1/3 ma charakter nasteneho trombu. Delali mi testy na dimery 0.130 l nechali jsi me v nemocnici a dostala jsem injekci do bricha na redeni krve. Rano mi delali dalsi vysetreni ultrazvuku a nic tam nebylo, tak me poslali domu. Porad me to tam poboliva i ta noha a mam strach aby to nebylo nebezpecne. Jaky na to mate nazor? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrá den, možná jde o natažené tříslo, nějaký sval, úpon. Hladina D-dimerů byla prakticky normální, proto se o akutní trombózu nejedná. Doporučuji vyšetření u rehabilitačního lékaře, provede základní vyšetření a rozhodne o dalším postupu.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x