Trpnutie hlavy

dobry den pani doktorka, neviem ci svoj dotaz pisem na spravne miesto,ak nie tak sa vopred ospravedlnujem. mam taky problem, ze mi dnes ranu zacala trpnut hlava,akoby taka mravcenue ako ked vam strpne noha alebo ruka, beriem sice lieky na tlak, stadapress a carwedigammu, ale tlak som la rano okolo 120/87. chcel by som sa spytat ci to moze byt psychickeho pvovodu,nakolko mam vela problemov ci uz v sukromnej oblasti alebo aj pracovnej. na druhej strane by som nechcel dostat porarazku a ani infarkt,. dakujem Vam za odpoved a prajem pekny pozitivnou naladou naplneny den. s pozdravom. p. F

Odpověď odborníka:

Krásný den i Vám. Bohužel, dát Vám jistou odpověď, která by Vám poskytla bezpečí, bez Vašeho vyšetření možné není. Ideálním rádcem je lékař, který Vám předepisuje antihypertensíva. Nikdo Vás neodsoudí za potřebu akutního vyšetření.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x