Trvalý zánět urogenitálního traktu

Dobrý den! Je mi 36 let asi před 1,5 rokem jsme se začali snažit o miminko a já jsem poprvé dostala „asi zánět močáků“, který se projevoval neustálým nutkáním močení, bolestí po močení a ve spodní části pohlaví (nemohla jsem ani chodit) a občasným pícháním v podbřišku, vytékala ze mě voda z velkou dávkou táhnoucího se hlenu. Byly mi nasazeny antibiotika Duomax, Biseptol, nezabraly a bohužel ani v moči nález nebyl. Byla jsem odeslána na gynekologii, kde mi našli Streptokoka, dostala jsem další antibiotika, ale bolesti neustaly ani po likvidaci Streptokoka. Zkoušela jsem brusinky, lichořeřišnici, wobenzym, vypila jsem spoustu vody apod. zabrala mi pouze medvědice, ale bohužel jen dočasně. Konečně jsem byl odeslána na urologii, kde mi z krve testovali Chlamýdie, opět byl nález negativní. Doslova jsem si vyžádala další antibiotika Azitromycin. Mírně zabrala, ale jen na chvilku. Zkusila jsem detoxikaci z firmy „Joalis“ a ta mi zabrala, jen částečně. Na bolesti v podbřišku a na neustále nutkání na močení mi zabraly jen velké dávky „ koloidního stříbra“ . Po půl roce jsem dávky snížila a zůstalo mi jen píchání v podbřišku, které se vždy v období menstruace zhoršilo (následovalo dlouhé špinění) a při ovulaci jsem začala mírně krvácet. Po dalších gynekologických vyšetřeních mě konečně poslali na cytoskopii a výsledek byl opět vše v pořádku, jen mírně zúžená trubice. Po 1,5 stálého zánětu jsem zkusila vysadit „koloidní stříbro“ a začala jsem používat vaginální vit. C a probiotické tampóny a vše bylo v pořádku kromě občasného píchání v podbřišku a slabého pálení po močení. Ale byla jsem šťastná, jen to! Za dva měsíce jsme se začali snažit o miminko a stálé nutkání na močení a bolest po močení (při menstruaci ze mě opět vypadávají kusy krvavého hlenu nebo tkáně) je zpět a opět mi zabírá jen koloidní stříbro. Jsem už zoufalá, prosím Vás poradili byste mi, co by to mohlo být, příp. o jaké vyšetření si mám požádat. Za odpověď mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Probiotika jsou jen pomocnou látkou,stejně tak i koloidní stříbro.Ve vašem případě bych se obrátil na některou z větších nemocnic,kde jsou i poradny pro urogynekologii s širokými diagnostickými i léčebnými možnostmi a tam jistě váš problém vyřeší a přestanete se trápit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x