Tsh 28,6

Je možné ,že by v listopadu 2015 jsem měl hodnotu TSH 28,6 a nyní jsem to měl ok?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vysoká hladina TSH, kterou jste měl, je známkou snížené funkce štítné žlázy. Záleží na tom, co se dělo v mezidobí. Jestli jste užíval léky, tak normální hodnota znamená, že jste dobře léčen. V případě, že jste nic nedostal, tak se mohlo jednat i o laboratorní chybu. V tom případě bych odběry s časovým odstupem zkontroloval. Zdravím

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: