Tss

Dobrý den, v den menstruace jsem náhle omdlela, předcházela tomu menší bolest břicha. Tampon jsem měla zavedená cca 4 hodiny. Je možné že by se mohlo jednat o syndrom toxického šoku, i když jsem neměla žádné jiné příznaky jako zvracení, bolest svalů atd. Měla bych navštívit lékaře? Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že o intoxikaci nešlo, po 4 hodinách zavedení tamponu nic takového nehrozí. Navíc šok by se samozřejmě projevoval mnohem těžším stavem s horečkami a poruchami oběhu ( jako těžká infekce). Spíše šlo o vegetativní kolaps z nízkého tlaku apod.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: