Tuberkulóza

Dobrý den, před 5 lety mi našli flíček na plicích, což jsem léčila cca rok tabletkami Nidrazid. Teď můj kamarád onemocněl tuberkulozou a já mám jít na testy znovu. Je možné dostat tuberkulozu znovu, když jsem užívala Nidrazid? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel to možné je, i když záleží na spoustě okolností. Rozhodně na testy zajděte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: