Tuhnutí kolene

dobrý den od ledna letošního roku mám problém s tuhnutím kolene a omezeným ohybem pohyb cca do 100 st chodil jsem na rehab magnety bez vysledku6.6 jsem byl na doporučení lekaře na ask kde bylo diagnostikováno pouze distenze lca jinak vše v pořádku lekař říkal že to nic neni tak po 14 dnech zatěžovat a cvičit dotazy : 1 je možné že natažený vaz zlobý takto dlouho? 2 jak by se mělo postupovat teď s lečbou 3 kolik tydnu po ask mohou být otoky na kolenu a jak dlouho muže byt omezená hybnost

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Prostá distenze vazu by neměla tyto potíže vyvolávat, pokud byly v koleni v pořádku chrupavky o kterých nepíšete , ale při arthroskopii vidět jsou - pak může být příčina i v okolí kloubu - doplnuje se například scintigrafie skeletu či neurologické vyšetření. Pokud se při arthroskopii neprováděl žádný zákrok , pak by měl otok trvat maximálně 3 týdny, pokud byla omezena hybnost již před operací arthroskopie na ní nemá žádný vliv.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: