Tuková bulka na hlavě

Dobrý den, moje obvodní lékařka mi sdělila, že se jen zbytečně bojím...Mohu tedy navštívit kožního specialistu bez jejího doporučení, i když vlastně nevím jestli je to "jen" tuková bulka? Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Může jít o tzv. aterom, není nebezpečný, pokud vám vadí esteticky, je možné ho chirurgicky odstranit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Co to znamená „normální osídlení kůže a sliznic“?
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Články: Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Trávíte v nočních hodinách...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: