Tukový nádor

Dobrý den, manžel má pravém předloktí tukový nádor (rok), byl na vyšetření, praktický lékař mu diagnostikoval bezhoudný tukový nádor, nedopučil odstranění. Ted zhruba po roku se mu na předloktí vytvořila druhá bulka (podle hmatu podobná to první). Je to normální? Co může být příčinou tvorby? Existuje specializovaná ambulance na vyšetřenív Brně? Moc děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Tukové nádorky mohou být i častější. Obecně platí,že až na výjímky se má každý i nezhoubný nádorek odstranit. Řešení ve vašem případě provede každá chirurgická ambulance. nemocnice.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: