Tumormarker psa 0,372

Manželovi vyšla hodnota PSA 0,37 a lékařka mu k tomu nic neřekla. Je mu 40 let, léčí se s vysokým tlakem, cholesterolem a má dlouhodobě výrazný nedostatek vitamínu D. Chtěla jsem se zeptat, jestli ta hodnota PSA je v pořádku, nebo může značit nějaký problém. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Uvedená hodnota PSA je v pořádku.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: