Tupá neidentifikovatelná bolest u poševního vchodu

Dobrý den paní doktorko, nedávno jsem byla u pana doktora, protože jsem měla zpožděnou menstruaci (o tři dny, 35. den, obvykle mám po 32), ale zejména proto, protože mě po menstruaci asi týden bolel prostor u poševního vchodu či dole na levém stydkém pysku. Pan doktor nic neviděl, ale prohlídku neprovedl, protože jsem neměla stále pohlavní styk. Z toho mám také obavy, přece jen mi bude 23 a bojím se tak, abych byla obecně v pořádku. Nicméně vrátím se k problému tupé, ne nijak urgetní bolesti. Bolet to přestalo, týden nic a opět se bolest vrátila. Když si zatlačím na levý pysk, tak to bolí více. Protože řekla bych, že i zapáchá po rybě, namastila jsem si místo Candibene, ale nevím, nic mě nesvědí, jen lehce nepříjemně bolí. Nemáte prosím tušení, o co by mohlo jít? Děkuji převelice, Tereza

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko se dá z popisu soudit, mohlo by se jednat např. o cystu Bartholiniho žlázy. Navštivte lékaře, prohlídnout by Vás měl.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Genetické vyšetření
Články: Genetické vyšetření
Genetické vyšetření je...
Infarkt myokardu může člověka zastihnout kdekoli: umíte účinně pomoci?
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Za produkci mléka nemůže vždycky jen nadbytek prolaktinu
Články: Za produkci mléka nemůže vždycky jen nadbytek prolaktinu
Tvorba mateřského mléka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: