Turistika v těhotenství

Dobrý den, jsem v 18. týdnu těhotenství a ráda bych jela na vandr, to znamená spaní pod širákem, chůze asi 10 – 16 km za den. Jedná se o 2 - 3 dny. Raději bych se ujistila, že to nemůže miminku ublížit. Případně do jakého týdne je takováto turistika vhodná. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vzhledem k vrtkavosti počasí naspaní pod širákem by jste měla zapomenout a 16 km za den také není pro 18 týden ideální, choďte na procházky buďte často venku ale na klasický vandr raději zapomeňte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: