Tvar

Dobry den, jeste jsem vam chtela napsat ze to pocituji taky obcas v prave strane tvari takovy mirny tlak, jako by u licni kosti, nemuze to souviset taky se zady? Nevim jak to mam resit, dekuji Veselá

Odpověď odborníka:

Dobrý de Deniso, i to je možné,ale musela by to být horní část krční pateře.Pravděpodobnější by byla příčina stomatologická- nebo ORL(čelist.dutina)

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Články: Kouření cigaret ničí sexuální život mladých mužů
Zeptáte-li se muže kuřáka...
Sexuální zdraví ženy
Články: Sexuální zdraví ženy
Mnohdy se pod pojem...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Články: "Parfémová vyrážka" aneb Z čeho to mám?
Někomu čerstvě zakoupený...
Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Články: Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Se zapálenou cigaretou má...
Kouření dýmky přináší podobné riziko jako kouření doutníku
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: