Tvarohovitý výtok pochvy

Dobrý den, před asi 4 měsíci jsem měla zánět močového měchýře, dostala jsem antibiotika, po dobrání jsem měla pocit pálení při sexu a svědění. Toto přestalo bez dalšího léčení a po dalších dvou měsících se to vrátilo. Zašla jsem na gynekologii, kdy mi paní doktorka předepsala vaginální mastičku a řekla, že tam je mykóza, mastičku jsem měla pouze 4 dny jelikož jsem pak dostala menstruaci, poté jsem jí užívala asi další 4 dny jelikož jsem cítila že něco není v pořádku, a pak jsem se rozhodla zajít do lékárny a koupit si vaginální čípky Gyntima, ty mi doporučila gynekoložka, které jsem měla brát pi dobrání mastičky kvůli obnovení mikroflóry, dobrala jsem je před 2 dny a dnes jsem si došla na toaletu a zjistila, že uvnitř pochvy je usazen takový hrudkovitý bíly pravděpodobně výtok, který nezapáchá, ale nijak nevytýká, ale je tak usazen, takže jsem se musela jít umýt. Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální rekace po dobrání čípků nebo bych měla znovu navštívit gynekologa. Děkuji

Odpověď odborníka:

V každém případě by bylo potřeba zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a podle výsledku nasadit léčbu, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Prolaktin jako ochránce i zabiják
Články: Prolaktin jako ochránce i zabiják
Prolaktin je hormon, který...
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Artroskopie
Články: Artroskopie
Artroskopie je endoskopické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: