Tvorba hlenů

Přeji Vám dobrý den nějaky čas mne trapí asi tvorba hlenu v krku v dolní časti. Myslím že jsou to hleny mam takovy pocit lidsky řečeno knedlíku v krku. Žádné jine problemy nemam , když sliny k od krku směrem do dutiny ustní skoro vždy potahnu i hlen. I když mne tento pocit něčeho v krku vubec neboli je to nepříjemné, nemam problemy při konzumaci potravy nebo při pití pravě naopak když konzumuji potravu nebo vodu pocit knedliku v krku na chvilí absolutně odezní. Jsem kuřák a mám sniženou funkci štitne žlazy jenže asi měsic jsem neužival letrox 50 muže to mít vliv na zhoršení štitne žlazy? Před měsicem a pul jsem byl jsem na Endokrinologii kde mi Pan Doktor vyšetřoval ultrazvukem štitnou žlazu a nic tam nenašel děkuji a když jsem podstoupil ultrazvuk musím na ORL kde by mi take určitě dělali vyšetření ultrazvukem děkuji za Vaší odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud bylo sonografické vyšetření štítné žlázy negativní jistě budeme spíše myslet na kuřackou faryngolaryngitis, teda možný zánět hltanu a hrtanu. Nezbytně nechat kouření, kloktat dle návodu, dostatek tekutin a především vyšetření na krčním oddělení, kde vám určitě poradí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Boule Chtěl bych se zeptat mám vzadu na hlavě něco jako bouli je to bolestivé na...
  • Holter Již jste mi odpovídala, ale ne konkrétně.Zeptám se tedy ještě jednou...
  • Popraskana predkozka na penisu Mam popraskanou predkozku a nejde mi...
  • Oteklý ret Obracím se na vás s prosbou o radu udělal se mi na rtu koutek ze...
  • Chlamydia pneumoniae Mám dotaz ohledně téhle potvory.Již delší dobu jsem...
  • Vyrážka kolem očí Kolem očí na kůži se mi dělají červené půpínky, které se...
 
Naposledy čtené: