Tvrdá bobule pod uchem v oblasti krku.

Dobry den, již skoro rok mam bouli pod uchem je tvrdá, nijak mi nevadí a myslím ze velikost je stále stejna. Letos jsem prodělala 2x anginu a i v tomto období jsem své lekarce rekla o bouli. Poslala me po dobrani ATB na kontrolní odběry krve, kde kromě senne rýmy nic nezjistili. Otázka zní zda to mam dal resit, připadne kde. Nebo jestli dal v klidu s bouli žít. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uvedený dotaz je třeba směřovat na Vaší paní doktorku - jakékoliv dlouhodobé potíže lze adekvátně hodnotit jen se znalostí pacientova celkového zdravotního stavu a životosprávy a detailů, které se daného problému týkají (za jakých okolností jste si boule prvně všimla?, jde jde o uzlinu?, zda máte zvětšené uzliny i jinde? aj.) - co Vám k tomu lékařka řekla?

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: