Tvrdnutí břicha

Dobrý den, Ráda bych se zeptala. Jsem 23+4tt a užívám Magnosolv na tvrdnutí bříška. Mám po něm průjem a chci se zeptat, jestli z něj můžu mít i černou stolici. Nevybavuju si nic, co bych snědla, co by na to mělo vliv. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Magnosolv může způsobovat průjem, černou stolici ale ne. Neužíváte například nějaký doplněk s obsahem železa? - ten by to způsobit mohl. Pokud mimo tmavé stolice máte i jakékoliv jiné nově vzniklé potíže s břichem, je vhodná kontrola lékařem.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: