Tvrdnutí břicha

děkuji za odpověď chtěla jsem jen doplnit že injekce metoject50 beru již delší dobu přibližně přes půl roku ale tvrdnutí břicha mám tak 2až3měsíce myslím třeba jestli už to tělo tyto léky nechce,natýkaly mi nohy tak proto jsem ty injekce dostala už tak nenatýkaj ale bolesti zůstaly ale jsem strašně unavená a občas mi naskočí pupínky které jsou velmi svědivé,na kolenoskopii jsem byla a je to vpořádku,na urologii mi roztahovali moč. měchíř 2x abych mohla odvádět více moči tak nevím,na kontrole (reumatologie)kde mne léčí a odkud beru tyto léky je mi řečeno že je vše vpořádku,podle mne určitě ne,mám dobrat ještě 3krabičky těch injejkcí a pak se ozvu jestli by mně neudělali nějaké vyšetření uvidíme a děkuji předem za vaši odpověď,ludmila

Odpověď odborníka:

Na dálku Vám nyní nedokážu poradit více, aniž bych Vás viděl. Mohlo by snad jít o neobvyklý nežádoucí účinek metotrexátu, uvidíte, zda se stav zlepší, až ho vysadíte. Ještě bych Vám doporučil gynekologickou kontrolu (stačí v rámci pravidelné roční kontroly, na kterou máte nárok).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: