Týden jiné antikoncepce

Dobrý den, minulý týden jsem odletěla do Egypta a zapomněla jsem si doma antikoncepci (Regulon). Byla jsem tam se svou sestrou a ta měla antikoncepci jinou (Pramino) brala jsem tedy jeden týden prostřední prášky této antikoncepce abych nedostala menstruaci. Teď mám týdenní pauzu a zajímalo by mě co mám dál dělat? a pokud začnu normálně po týdenní pauze používat svou antikoncepci, za jak dlouho bude mít opět 100% účinek. Děkuji

Odpověď odborníka:

Při užívání vaší antikocepce budete již plně chráněna, jinak zaměňovat antikoncepční přípravky není vhodné,mají různé složení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Jaterní dieta není přežitek
Články: Jaterní dieta není přežitek
Nejdokonalejší biochemickou...
Konec boomu elektronických cigaret?
Články: Konec boomu elektronických cigaret?
E-cigarety se staly v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poruchy řeči
Články: Poruchy řeči
Postižení řečových funkcí...
Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Články: Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Přestože vždy existuje...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: