Týden trvající nevolnosti a motání po gynekologické operaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že je mi týden po náročné gynekologické operaci dost špatně, motám se a při pohybu hlavy mám rozostřené vidění. Děkuji. Miluše

Odpověď odborníka:

Normální to jistě není, je potřeba zkontrolovat krevní obraz a krevní tlak. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: