Týdení sexuální absence

Dobrý den pane doktore,chci se jen zeptat,když mám týdení i delší absenci jakýchkoliv sexuálních hrátek,tak po zmíněné delší době při orálním,masturbačním,nebo jake´mkoliv styku je pro mě naprosto lepším a více prožitkovým zážitkem a více mě to tak vyhovuje,než to mít třeba denně. Jde na mě podstatně rychleji vyvrcholení a dá se to krásně regulovat. A teď se chci zeptat,když to budu takto s manželkou praktikovat,je to nějak škodlivé pro sexuální chtíč? Neškodím si tímto způsobem v pozdějším věku nějaké sexuální problémy? Nebo se to musí stále jakse říká trénovat,aby neochabnul. Jen pro upřesnění s manželkou nám to tak vyhovuje. Je mě 37 let. Mnohokrát Vám děkuji za Vaši odpověď a moc zdravím.

Odpověď odborníka:

Obecně se kloníme k názoru, že to, co páru vyhovuje, pokud to není praktika hrubě narušující tělesnou integritu druhého člověka, je v pořádku - tedy, pokud Vám to oběma vyhovuje, je to tak v pořádku. Navíc sexualita, ať to vezmeme jako šoustání, nebo zvláštní a hlubokou formu uvolnění, relaxace, nebo komunikace ve vztahu, který organisuje (nebo rozvrací),je něco, co je spontánní a není dobré se do toho nutit - jsou prostě lidé s potřebou souložení a/nebo jiných dotyků častější - a lidé s potřebou méně častou. Je třeba se přijmout v té podobě, jaký jste. (P.S: Další otázkou by byla Vaše nezveřejněná sexuální přání, máte všechno, co potřebujete?) Nenechte se zahnat do kouta pochybnostmi! Pokud neonemocníte, poběží všechno podobnou a stejnou, ne-li, cestou tak, jako to bylo doposud. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: