Tympanoplastika

Dobrý den, jsem šestý den po operaci středního ucha... Jednalo se o tympanoplastiku... Můj stav se den ode dne zhoršuje.. Mám velmi špatnou koordinaci pohybu, prakticky nemohu sama ven, celá se třesu a je mi špatně od žaludku... Mám pocit že své okolí ani nevnímám... Pan doktor mi při vytáhnutí říkal, že je to normální, ale opravdu jsou takové stavy normální a dočasné? Moc se bojím abych neměla porušení nějakých nervů... Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Kateřino. Popsaný stav není po tympanoplastice běžný a obecně jej samozřejmě nelze brát jako "normální" (co míníte tím, že Vám bylo něco řečeno "při vytáhnutí"?). Stav může mít ale i příčiny, které s proběhlým zákrokem nesouvisí. Doporučuji kontrolu lékařem (praktickým, dle jeho závěru pak ORL). Přeji brzké zlepšení stavu!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x