Tyreoitida

Dobrý den, byla mi diagnostikována tyreoitida na UTZ, hodnoty protilátek zatím nemám. Cítím se hodně unavená, mám velké výkyvy nálad. Pomůže léčba zánětu št. žl. i na tyto výkyvy nálad? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, měla by pomoci. Změny psychiky patří do obrazu poruch štítné žlázy. Pokud by obtíže přetrvávaly i při léčbě št.žl. , hledala by se jiná příčina výkyvů nálad. Jinak kdybyste měla nesnesitelné výkyvy nálad nebo kdyby se stav nějak rychle horšil apod., nečekejte na výsledky vyšetření a informujte svého lékaře o obtížích bez ohledu na postup vyšetření a léčby štítné žlázy, aby se bez ohledu na štítnou žlázu v případě potřeby výkyvy nálad ošetřily.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x