Tyreotoxikoza

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, abych měla tyreotoxikozu, na kterou imunologické vyšetření nepřijde?Chodila jsem na imunologii na Karláku, nyní chodím do Vojenské-dělali mi snad komplet krev, vše je v pořádku, ale právě se cítím pořád unavená, nemohu přibrat, zhubla jsem(to ale v době, kdy jsem se zamilovala a život se mi komplet obrátil o 360stupňů..), občas trpím nechutenstvím, potím se dost a mám někdy takové návaly.Musím se najíst po dvou hodinách cca, jen dojedu domů z práce, musím jíst, jsem pak roztřesená, koktavá, znavená...Pár lidí mi již říkalo štítnou žlázu, i má doktorka mě poslal na krev, je to už déle.Myslíte tedy, že by to imunologický rozbor neodhalil?Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obtíže se štítnou žlazou by měl odhalit rozbor hormonů, spíše nž rozbor imunologický, dále bych doporučovala, provést diagnostické testy na diabetes mellitus- všechny testy Vám je schopen provést endokrinolog.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: