Tzv. kapičky rozkoše

Dobry den. Chci se zeptat jestli je nejake riziko otehotneni z tzv. kapicky rozkose. Cetla jsem diskuze všude mozne na internetu a každý ma jiny názor.Antikoncepci neberu a s přítelem prezervativ nepoužíváme.Penis vždy vytahne brzy ale mam obavy prave z te kapicky během souloze.Predem vam dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato preejakulační tekutina by neměla obsahovat spermie, takže z tohoto neotěhotníte. Ale nelze se spolehnout, že je to právě ono a ne ejakulát

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: