Tzv.mexická chřipka

Dobrý den,v neděli 15.11. jsem byl v kontaktu s dívkou,která má potvrzenou prasečí chřipku.Od středy 18.11.jsem měl horečky,ale od soboty 21.11. už nemám.Sále se mi motá hlava,tlak na hrudi a průjem.Včera jsem si zavolal pohotovostní službu,ta mi poslala auto,které mě odvezlo na infekční do ostravy poruby a tam mě paní doktorka jen poslechla a poslala domů.Onemocněla už i moje přítelkyně ze stejnými příznaky.Chtěl jsem se proto zeptát vás jestli je možné bez testů zjistit jestli tuto prasečí chřipku můžu mít nebo nemůžu?Mám strach,protože mám 3letou dceru,která má mírně oslabenou imunitu,tak chci mít jistotu.Mám se dát vyšetřit znovu?Děkuji za rychlo odpověď...Mockrát děkuji Marián

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mariáne! Je obtížné zjistit zdali máte nebo nemáte prasečí chřipku, dobrou odpověď nemusí poskytnout ani některé laboratorní testy. Lékařka zřejmě vyloučila možnost onemocnění podle Vašich mírných nebo netypických příznaků na základě své zkušenosti. Chcete-li skutečně rychlou odpověď, neobracejte se na internetové poradny, Mariáne, ale někomu zavolejte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Boule Chtěl bych se zeptat mám vzadu na hlavě něco jako bouli je to bolestivé na...
  • Holter Již jste mi odpovídala, ale ne konkrétně.Zeptám se tedy ještě jednou...
  • Popraskana predkozka na penisu Mam popraskanou predkozku a nejde mi...
  • Oteklý ret Obracím se na vás s prosbou o radu udělal se mi na rtu koutek ze...
  • Chlamydia pneumoniae Mám dotaz ohledně téhle potvory.Již delší dobu jsem...
  • Vyrážka kolem očí Kolem očí na kůži se mi dělají červené půpínky, které se...
 
Naposledy čtené: