Úbytek bílých krvinek při anémii

Dobrý den ,chci se zeptat,již druhym rokem jezdim na hematologii s amenii a výsledky jsou horší vůbec nic se nezměnilo ,na posledni kontrole novje vyšel vysledek i kyseliny listove a prej mam i vysoky ubytek bylich krvinek ,da se stim něco dělet krom toho že beru tabletky. Nepomaha to sem pořad unavena.Děkují

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nenapsala jste žádné podrobnosti (výsledky, provedená vyšetření). Nelze vám přesněji odpovědět. Anémie může být při nedostatku železa, kyseliny listové, vitaminu B12 nebo při čemkoliv jiném. Pak se to léčí doplněním daného chybějícího prvku/vitaminu. Nedostatek bílých krvinek může být při infekci, nebo po námaze nebo při stresu. Dává se na to Pyridoxin. únava může být projevem nedostatku železa nebo chudokrevnosti. Neznám vaše odběry, proto nemůžu říct, zda bych vám doporučila odběr kostní dřeně. Poradte se se svým hematologem. Přeji pěkný den a brzké uzdravení

MUDr. Veronika Kaššovicová
MUDr. Veronika Kaššovicová

Specializace: Hematologie a tranfuzní lékařství
Pracoviště: Hematologická ambulance Nemocnice Jablonec nad Nisou

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: