Ucho

dobry den pri nemoci my samovolne prasklo ucho byla jsem u lekare mam kapky do usi i do krku a antb. stalo se to z utery na stredu ale ucho je neslysici huci v nem zajimalo by me zda nenastaly nejake komplikacekdy ucho povoli a uslisim dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano. Porucha sluchu a vnímání pískání či hučení je při zánětu středního ucha a prasknutí bubínku očekávatelné a bude nějakou dobu odeznívat. Samo o sobě to nesvědčí pro komplikace. Dodržte tedy léčebný postup doporučený z ORL, ale určitě tam jděte na kontrolu (předpokládám, že jste pozvána...).

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: