Ucho

  • Dotaz od: Dvořáková
  • Publikováno: 8.9.2016
  • uLékaře.cz

Asi před měsícem se mi udělala tato boulička.Tvar ani velikost nemění.Je potřeba zajít k lékaři? Děkuji Dvořáková

Odpověď odborníka:

Ano, zajděte k lékaři. Podle fotografie se nedá určit diagnoza. Může jít o nezávadný fibrom, ale také o něco závažnějšího. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: