Ucho

Dobrý den,prosím chtěl bych znát váš názor.Mám asi tak 6 let za pravým uchem takovou tvrdou bouličku.Nehýbe se aa nebolí řekl bych že je jakoby připevněna na té kosti za uchem.Byl jsem stím u lékaře na ORL a ten řek že to nic nejní a napsal do správy toto:diagnoza 881 chron.lymfadem.,mimo mezenter.Zevně:retroaurik.dx.na processus mastoideus drobná nesuspektní uzlinka.palp.nebol.RES:lyphonodusretroauric1.dx.Myslíte že nemusím mít strach,že by to mohl být třeba nádor?děkuji vám za odpověď josef zkoušel jsem to vyfotit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Josefe! Takto na dálku vás samozřejmě nemůžu vyšetřit, podle fotografie se mohu domnívat, že se jedná o zvětšenou uzlinu. Zkuste trochu důvěřovat svému ORL lékaři, který měl narozdíl ode mne možnost vás vidět. Jistě by vás při sebemenší pochybnosti odeslal na podrobnější vyšetření. Jinak ale váš strach naprosto chápu. Pokud byste se ale měl kvůli vaší uzlině trápit a žít v trvalé úzkosti nebo pokud by se vám cokoli nezdálo, uzlina se zvětšovala nebo bolela, neváhejte se znovu obrátit na vašeho lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x