Ucho

Jako puberťačka jsem proletěla snad všemi výstřelky módy, a bohužel mě zaujalo roztahování uší.. Ucho jsem si roztáhla na 11mm, což není zas tak moc, ale ucho se mi nechce stáhnout,zustaly mi asi 3mm. Četla jsem o zašití uší, ale nevím jestli je to nutné. Nemůžu s ním takhle fungovat, chci zase nosit normální náušnice.

Odpověď odborníka:

Je možné zašít otvor v ušním boltci a po zahojení znovu lalůčky propíchnout.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x