Uchylka

Mám problém, je mi 19 let a od svých 12cti mě vzrušují kalhotky a menstruační vložky. Pouze čisté, chtěl jsem se zeptat zda-li je možné tento problém nějak odstranit? Jinak jsem heterosexuál ženy mě vzrušují ale bohužel ne tolik jako můj fetish. Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Může jít pouze o důsledek nadměrné sexuální chuti a až začnete pohlavně žít, tak se vše dá do normálu. Pokud jde opravdu o pro Vás vzrušující podmět, tak se nemusíte stresovat, není to vážná úchylka.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Lupy
Články: Lupy
Lupy jsou šupinky kůže...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Články: Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Všechna klíšťata v některém...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: