Úchylka nebo léčba na sexuologii?

Je mi 24 let, mám své sexuální úchylky, velmi se mi líbí ženy s rukavicemi na rukou, sestřičky, oblečení, a jiné věci. U pornovideí dokážu sedět třeba 4 hodiny v kuse a masturbuji při tom s přestávkami, někdy jsem schopný vyvrcholit 2-3x denně... Když vidím v mhd hezkou slečnu hned si představím svůj penis u jejich úst apod... někdy mi příjde, že myslím pořád na to jedno a i se na podobná témata bavím s přátely. Myslíte si, že se jedná o fetiš a přirozené chování, nebo je to sexuální závislost?

Odpověď odborníka:

Dokud se ovládáte, máte své touhy pod kontrolou a neobtěžujete okolí, tak jde fetiš a vyšší touhu - nejde o patologické chování.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: