Účinek antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Minervu a v odpoledních hodinách jsem měla sex se svým přítelem. Pilulku jsem si vzala v běžný čas ( 18:40). Večer jsem však šla na zábavu a pár minut po dvanácté hodině jsem zvracela. Proto se chci zeptat, jestli nemohu být například těhotná....Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den Deniso! Po více než pěti hodinách by antikoncepční tableta už měla být vstřebaná, pravděpodobnost otěhotnění je tedy malá.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: