Účinek antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,včera ráno v brzkých hodinách jsem měla vodnatý průjem,nastoupila jsem do nemocnice a kvůli tomu,že byl nástup do nemocnice velice rychlý,zapomněla jsem si doma platíčko s antikoncepcí,ten den večer jsem si měla brát předposlední pilulku z platíčka,takže 20.pilulku,druhý den mě pustili domů,tak jsem si vzala večer obě dvě najednou a následuje 7.denní pauza.V době pauzy budu naplno chráněna nebo je riziko otěhotnění? A 8.den pauzy až začnu brát další platíčko antikoncepce,budu též plně chráněna? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, budete chráněna.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: