Účinek clostilbegytu

Dobrá den, chtěla jsem se optat, jaká je šance otěhotnění při užívání léku Clostilbegyt, který mi byl předesán po laparoskopii. Při operaci mi byly odstraněny srůsty. Jinak ovulace probíhá, ostatní vyšetření jsou v pořádku včetně spermiogramu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nikdy se nedá přesně stanovit, zda i při správné léčbě otěhotníte a za jak dlouho. Tento preparát má srovnat narušené hormonální hladiny, používá se při chybění ovulace - to snad je u vás v pořádku -jakmile se tak stane, jistě otěhotníte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dobry den | Od: michaela | 27.2.2014 13:30
Dobry den,potrebuji trosku poradit,poprve zacnu
brat clostibelgyt,mam to brat 2-4den cyklu a
dneska jsem dostala menstruaci,takze to mam vzit
uz zitra ty prasky?nejsem jsi moc jista od ktereho
dne to mam pocitat dekuji
reagovat
re:Dobry den | Od: Poradna uLékaře.cz | 3.3.2014 14:48
Dobrý den, na diskusní příspěvky lékař
neodpovídá, prosím položte dotaz do poradny.
Děkujeme
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: