Ucinek hormonalni antikoncepce

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli jsem chranena po 9 dnu uzivani HA Verezana. Prvni prasek jsem si vzala v dobe menstruace vyvolane Postinorem. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, měla byste být chráněná,pokud to byla menstruace zhruba v termínu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: