Účinek hypnogenu

Dobrý den, paní doktorko, můžete mi prosím říci jestli příjem Hypnogenu (na spánek) patří mezi kontraindikace k přerušení těhotenství (anebo je může vyvolat)? A také může-li Hypnpgen snižovat účinnost přípravku Jeanine? Děkuji Vám za odpověď Alena

Odpověď odborníka:

Hypnogen by neměl antikoncepci ovlivnit a jeho požití rozhodně není indikací k přerušení gravidity. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: