Účinky antikoncepce při průjmu

Dobrý den, pravidelně beru každé ráno v 10 hodin antikoncepci stodette. Večer kolem 7 hodiny jsem měla průjem, tak jsem si vzala prášek (Imodium plus). Průjem jsem tedy měla jen jednou. Ovlivní to nějak účinek mé antikoncepce? Předem děkuji...

Odpověď odborníka:

dobrý den, interval mezi antikoncepcí a průjmem byl dost veliký na ovlivnění účinku antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: