Účinnost

Dobrý den, omlouvám se za asi hloupý dotaz. Beru HA a podle příbalového letáku jsem si chtěla zkrátit den příchodu MS, takže jsem zkrátila pauzu. Jenže první prášek z plata (včera) jsem si vzala o dvě hodiny déle než obvykle a dneska jsem se milovala s přítelem, používáme jako pojistku pharmatex, ale dneska jsme po prvním milování zapomněli zavést další globuli a milovali se znovu, na potřetí už jsem si vzpoměla. Ale ted mám strach, jestli bych nemohla být těhotná....moc HA nevěřím a ještě ke všemu jsem jí vzala o trochu dýl. Jo a přítel zůstal ve mě... a milovali jsme se při MS. Nevím jestli to k něčemu je, ale radši píšu všechno;) děkuju

Odpověď odborníka:

2 hodiny prodlevy nejsou problémem, myslím že vše bude v pořádku příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: