Účinnost antikoncepce

Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci po 14 dnech užívání, abych si posunula menzes. Po 7 nech jsem antikoncepci opět začala brát. Chtěla jsem se zeptat, zdali to má nějaký vliv na účinnost antikoncepce následující měsíc ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud chcete posouvat antikoncepci, vynechte sedmidenní pauzu,ale nezkracujte cyklus. Účinnost antikoncepce bude pravděpodobně snížena, moc bych na ni nespoléhala.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: