Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak moc mohu spoléhat na antikoncepci. Beru HA Yosephinne již 2 měsíce, pravidelně a ve stejnou dobu + přítele nutím k přerušované souloži. Zajímalo by mě tedy, zda s těmito opatřeními mohu gravitidu vyloučit, nebo začít používat prezervativ. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

POKUD NEUDĚLÁTE CHYBU V UŽÍVÁNÍ KONDOM BY BYL ZBYTEČNÝ, PŘÍJEMNÝ DEN

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Alopecie
Články: Alopecie
Alopecie, holohlavost...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: