Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost antikoncepce. Měla jsem antibiotika Ospen 1000 která snižují účinky antikoncepce ( Jeanine). Ospen jsem brala minulý cyklus a menstruaci jsem dostala o 3 dny dříve i když jsem ještě nedobrala antikoncepci.Teď jsem v sedmidenní pauze a proto se chci zeptat jestli může být antikoncepce ovlivněna i v dalším cyklu a jestli když jsem dostala menstruaci dřív, tak jestli mám ponechat sedmidenní pauzu či kratší? Děkuji Vám za odpověď, nevím co si počít.:) Andrea

Odpověď odborníka:

Ponechte normální pauzu,v dalším cyklu by již antibiotika účinek neměla ovlivnit příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: