Účinnost antikoncepce

Dobrý den. Užívala jsem antibiotika a zároveň antikoncepční pilulky. Vím,že antibiotika snižují jejich účinnost,ale chtěla jsem se zeptat,jestli když už jsem antibiotika dobrala, to má nadále vliv na zbytek plata antikoncepčních pilulek a nebo ne. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vliv mají pouze tetracyklinová antibiotika (Doxybene apod,), penicilín nevadí. Po dobrání již žádný vliv není.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: