Učinnost antikoncepce

  • Dotaz od: Dita Jeřábková
  • Publikováno: 26.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,prosím o radu,beru Pramino společně s léky na štítnou žlázu-Jodid a Euthyrox.Mohou tyto léky snižovat antikoncepční učinnost?Také mám problém s pobolíváním hlavy a někdy k večeru je mi nevolno.Pramino beru 2.měsíc.Jsou tyto projevy na začátku užívání normální?Přejde to po nějaké době?Děkuji za odpověd.Jeřábková Dita

Odpověď odborníka:

Tyto léky by společně neměly dělat žádné problémy, bolesti hlavy by ev. s ATK mohly souviset, pokud by neustoupily po 3 měsících užívání, změňte ATK.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x