Účinnost antikoncepce

Dobrý den, 12 dní jsem brala 3x denne nitrofurantoin ratiopharm 100mg, v den, kdy jsem měla poslední prášek jsem měla nechráněný styk, při kterém do mě přítel nevyvrcholil. Beru antikoncepci Sylviane. Mají tyto léky nějaký vliv na moji antikoncepci? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tento lék by účinek antikoncepce neměl snížit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Stravovací návyky aneb 8 kroků ke zdravějšímu srdci
Články: Stravovací návyky aneb 8 kroků ke zdravějšímu srdci
Určitě znáte někoho, komu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Močový měchýř
Články: Močový měchýř
Močový měchýř je dutý orgán...
Máte problémy s vlasy? Možná pomůže homeopatie
Články: Máte problémy s vlasy? Možná pomůže homeopatie
Potíže s kvalitou vlasů se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: